Kwaliteit

BEWUST VAN DE HEDENDAAGSE BEHOEFTES

Los van de kwaliteit van de onderneming als gevolg van de mondiale bedrijvigheid, zien we bij Bernard Vandenheede-Outtier NV kwaliteit als een verplichting, een voorwaarde om uitzonderlijke resultaten te behalen. Werk met ons, ondervind het.

ZO IS ONZE KWALITEIT

Tomates

Superieur

"Kwaliteit is iets meer",
we zijn niet het gebruikelijke.

Manzanas

Uitzonderlijk

Met aandacht voor alles wat kan
worden verbeterd.

Puerros

Voortreffelijk

Producten en diensten worden
continu geoptimaliseerd.

Fresas

Bewonderenswaardig

We zijn een vaste waarde in
de sector.

Coles

Optimaal

Geoptimaliseerd om tot het
beste resultaat voor de klant te komen.


GECERTIFICEERDE KWALITEIT

De kwaliteitsnormen bij Bernard Vandenheede-Outtier liggen hoog. Alleen telers die produceren volgens de actuele normen op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en controle worden toegelaten als leverancier (Global GAP, ISO 9001, BRC, IFS, QS, …).

Om de betrouwbaarheid van de producten te kunnen garanderen wordt via ons geïntegreerd autocontrolesysteem ACS-G014 periodiek nagekeken of alle betrokken partijen blijven voldoen aan de verschillende kwaliteits- en certificeringseisen. Daarnaast werken we uitsluitend met de meest betrouwbare merken en gerenommeerde namen uit de verschillende landen. Naar Belgische export toe wordt er gewerkt met producten die voldoen aan het lastenboek van het Flandria-label. Onze zusterfirma in Spanje beschikt over de Global-GAP, IFS, BRC en QS certificaten.